20% korting voor SBU leden op een (sport)massage behandeling bij (Sport)massage “Vogelzang” te Spijkenisse!

Spijkenisse 28 maart 2019

20% korting voor SBU leden op een (sport)massage behandeling bij (Sport)massage “Vogelzang” te Spijkenisse!
(Sport) massage “Vogelenzang” te Spijkenisse biedt SBU leden de mogelijkheid om, tegen gereduceerd tarief, een aan de sport gerelateerde behandeling te boeken. Te denken valt aan een massagebehandeling van benen, onderrug, schouders en eventueel armen. Vóór een wedstrijd voor een optimale doorbloeding waardoor de prestatie verbetert of juist ná een wedstrijd of lange toertocht om vocht af te drijven en een sneller spierherstel te bevorderen.

SBU leden kunnen een korting ontvangen van 20% op álle op de website van (Sport)massage Vogelenzang vermelde tarieven. Een bepaald percentage zal naar het goede doel gaan (op dit moment is dat Kika maar dit kan in de loop van de tijd worden aangepast). Met de behandeling wordt dus een bijdrage geleverd aan zowel het eigen welzijn alswel dat van anderen.

Een behandeling boeken loopt via een privébericht op de facebookpagina ‘sportmassage vogelenzang’ of via een reservering in het contactformulier op de website. Let graag wel vooraf op de gehanteerde voorwaarden.

(Sport) massage “Vogelenzang” , Praktijkadres : Parklaan 59 , 3208 DL Spijkenisse
Tel : 0641018914
Email: Sportmassage Vogelzang
Website: sportmassage Vogelzang

Site by Alsjeblaft!