Alsjeblaft!tour 2019

Op zondag 15 september 2019 organiseert wielren vereniging Spijkenisse Bike United SBU, haar 3e goede doelen tocht, de Alsjeblaft!tour.
Tijdens deze ongeveer 100 kilometer lang tocht over ons eiland Voorne-Putten wordt er in een peloton gereden met voor en achter rijders welke het tempo bepalen, dit tempo zal tussen de 28km/u en 30 km/u gemiddeld liggen. Ook rijd er een bezem wagen mee, om eventuele pech gevallen weer snel op weg te kunnen helpen, en tevens probeert de bezemwagen op kruisingen er voor te zorgen dat het peloton in een keer door kan rijden. Halverwege de tocht is er een pauze waar de deelnemers worden voorzien van een drankje/reepje/ stuk fruit, waarna zij hun weg weer kunnen vervolgen. Na afloop van de tocht worden de deelnemers nog een kopje soep en een broodje aangeboden.

Inschrijven, alsjeblaft@spijkenissebikeunited.nl , dag inschrijving vanaf 09:00u ook mogelijk
Start 10:00 uur
Locatie Korfbalkantine S.C Olympia, Atletiekpad 5 te Spijkenisse, voldoende parkeergelegenheid
Kosten € 15,-
Racefiets en valhelm verplicht

De kinderen van de gezinnen welke gebruik maken van de voedselbank Spijkenisse krijgen op hun verjaardag een presentje van de landelijke stichting Jarige Job. Omdat SBU haar goede doelen tocht graag lokaal wil houden, gaan alle opbrengsten van deze tocht naar deze jarige kinderen, zodat zij een extra presentje hebben waar de deelnemers voor hebben gefietst. Doneren mag natuurlijk ook; onder vermelding Alsjeblaft NL23RABO0312998368
Site by Alsjeblaft!