Bestuursmededeling inzake het Corona virus

Zoals jullie allemaal vernomen hebben zijn er, op advies van het RIVM strengere regeringsmaatregelen afgekondigd i.v.m. het Corona virus. De KNWU heeft deze maatregelen óók naar de verenigingen doorgestuurd met het advies alle evenementen, maar ook de oefen- en trainingswedstrijden af te gelasten. Aangezien SBU aangesloten is bij de KNWU, en wij uiteraard ook onze grote zorgen hebben, sluiten wij ons aan bij deze maatregelen.

Als bestuur van SBU nemen wij onze verantwoordelijkheid. Juist nú tijdens de escalatie van de Corona crisis. Wij zijn mede verantwoordelijk voor de gezondheid van onze leden, de betrokken gezinnen, kennissen, familie en nemen maatregelen om de verdere verspreiding van het virus waar mogelijk te beperken.

Wat betekent dit?
1) Het tot nader orde in elk geval tot 1 juni 2020 afgelasten of uitstellen van reeds geplande wedstrijd- en/of tourevenementen.
2) Het tot nader order in elk geval tot 1 juni 2020 niet meer trainen in groepsverband.

Wij doen een beroep op ieders eigen gezonde verstand en hopen hiermee ons standpunt als club duidelijk te hebben gemaakt. De komende tijd zal er aldus nog wel solo gereden kunnen worden. Mijd in elk geval sowieso groepsactiviteiten en neem de gebruikelijke maatregelen van hygiëne en de 1,5 meter afstand in acht!

Wij vragen jullie medewerking en begrip voor de maatregelen. Alles met als doel verdere verspreiding van het Corona virus in te dammen. Houd voor verdere berichtgeving deze site en de groepswhatsapp in de gaten en let nu méér dan anders op je gezondheid en die van de mensen om je heen.

Vertrouwend jullie naar behoren te hebben geïnformeerd.

Met sportieve groet,
Het SBU bestuur

Site by Alsjeblaft!