Nieuws van het kledingfront!

De SBU wielerkleding wordt zoals jullie wellicht weten besteld bij 36 Cycling. Tot voor kort waren er bepaalde perioden waarin besteld kon worden en daarna ging de bestelsite van 36 Cycling dicht.
Vanaf April 2019 blijft de bestelmogelijkheid voor SBU kleding van 36 Cycling het gehele jaar open! Dit betekent dat SBU leden kunnen bestellen wanneer dat hen uitkomt. Op de eerste werkdag van elke maand zal er, bij voldoende bestellingen, door 36 Cycling een nieuwe productierun voor SBU kleding worden gedraaid.  De levertijd is ongeveer 6 weken nadien. In de vakantietijd duurt het wat langer. De eerstvolgende nieuwe productiebatch zal dus al snel zijn op 2 mei 2019! Heb je nog een setje (extra) nodig? Ga dan naar: 36Cycling

Uitsluitend voor SBU wedstrijdrijders is er een mogelijkheid om de eigen naam op het shirt te laten drukken. Dit geeft een speciaal eervol accent voor de A-status van wedstrijdrijders binnen SBU. Tevens is het voor de wedstrijdomroepers langs het parcours eenvoudiger renners bij naam te herkennen tijdens een koersverslag. De naam kan nu óók op de website van 36 Cycling worden aangegeven.  Het zal echter vóór aanvang van de productie worden gecontroleerd, net als de controle wie er precies besteld heeft. SBU clubkleding is immers voorbehouden aan de leden van de vereniging.

Voor hen die de afgelopen maanden in 2019 gevallen zijn en daarbij onherstelbare schade aan de SBU kleding hebben opgelopen, kunnen eventueel een schadevergoeding krijgen van € 50. Dit is een bedrag eenmalig per jaar per persoon en zal bij penningmeester Marco Andeweg moeten worden aangevraagd. De eventuele schadeclaim zal door hem worden beoordeeld alvorens uitgekeerd te worden. Dit betreft alleen ons nieuwe teneu.

Voor diegene die nog géén petje hebben opgehaald….deze kan bij Sanko Bikeshop (gratis 1 petje pp, tweede petje €2,50) worden opgehaald. Ook zijn er nog sokken te koop bij Sanko. Gezien beide kleuren niet bij de nieuwe kleding passen voor €2,50 per paar.

Casper heeft zich teruggetrokken uit de kleding- en evenementen commissie. Er wordt gezocht naar een vervanger. Wil jij helpen? Contact dan Maurice .
Voor andere vragen, suggesties en leuke ideeën kan je ook altijd bij Maurice terecht.

Site by Alsjeblaft!