Vrijdagavond training bij PRC Delta

Vrijdag avond hebben Dirk, Jeroen, Raymond, Wilmert en Jerry deelgenomen aan de trainingsavond op het parcours van PRC Delta. Deze training is bedoeld voor de mensen die net beginnen met wielrennen. De training is een goede manier om je bochten techniek en het rijden in peloton vorm te leren. Na wat uitleg door de trainers en warm rijden werden er twee groepen gevormd. Een groep ging werken aan de basis en een de groep met gevorderde ging aan de slag met de bochtentechnieken sprinten. Door de mannen van SBU werd de training als zeer leuk en leerzaam gevonden, met name de bochtentechniek. Er werd dan ook unaniem gezegd, tot volgende week! Na de training was er nog ruimte voor de fanatiekelingen om nog een klein wedstrijdje te rijden van 5 ronden, deze werd uit eindelijk gewonnen door Jerry. In de kantine werd nog gezellig nagepraat onder het genot van een lekker kopje koffie met de heren van ons bestuur die zijn komen supporten.
Dus al met al een geslaagde en leerzame avond. Met dank aan de trainers van PRC Delta en hun gastvrijheid op hun trainingscomplex.

Bij deze nodig ik jullie uit om as vrijdag om 19:00uur aan de start te staan Bij PRC Delta. Deze trainingen zullen een steentje bijdragen in het veilig rijden van tour tochten. Je zult merken dat je meer controle over je fiets zult krijgen en leert anticiperen in het peloton.

PRC Delta
Wielrenpad 2, spijkenisse

Site by Alsjeblaft!