Ronde van Zuidland

Het was weer een mooie bloedhete dag en de ronde van Zuidland stond weer voor de deur. 13:00uur was de start, maar helaas nét voor de start van de nieuwelingen was er een verkeersongeluk.
De start werd verlaat met 30 minuten. Na 1,5 ronden was er een zware val bij de nieuwelingen en lag alles weer stil. Zoals vele al in de media gelezen hebben was de trauma heli opgeroepen. Gelukkig is alles redelijk goed afgelopen en zijn de betrokken coureurs aan hun verwondingen geholpen en ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Genoeg hier over en verder met de sportklasse. Uiteindelijk was de start om 14:00 uur en werd met 10km ingekort. Achteraf wel goed want met deze warmte was het weer een beproeving.
Aan de start Marco Andeweg, Carlo Schierbeek, Thomas Verduyn en Casper Bakker.

Het was weer flink doortrappen! Vanaf de ring tot aan de molen was het één lange sprint en aanhaken. Met het opdraaien van de kerkweg en de raadhuisstraat was het weer dringen/remmen. De concentratie was hier echt wel nodig, zeker met 90man aan de start. Uiteindelijk hebben we alle 4 geen rare dingen uitgehaald en de koers keurig uitgereden met een gem. 44km/uur.
Uitslag:
Carlo 32e
Marco 35e
Casper 48e
Thomas 49e

Notulist: Marco Andeweg.

Download
Site by Alsjeblaft!