tour verslagen

Het avontuur van Miguel, Paul en Fred: Een fietsknooppunt klassieker!

Zaterdag 17 juni 2023 beleefden Miguel, Paul en Fred een mooi avontuur op hun racefietsen tijdens het voorrijden van de Fred Kloppers Classic 6.0, een tourtocht van 205 kilometer die 10 september 2023 wordt gehouden.

Lees meer
Verslag van de Classico Boretti 2023

Vroeg in April de eerste mailing eruit gestuurd, Boretti 2023 komt er weer aan en dat betekent vaak zon, mooie omgeving, leuke groep sbu-ers en een stukje organisatie….

Lees meer
Toertocht Leerdam

Het is 6 mei 2023 om half negen. Het is droog, zwaar bewolkt en nog frisjes met 13 graden. De kledingkeuze was lastig vandaag. Regen voorspeld in de middag.

Lees meer
Topdag oftewel Koningsdag 2023

Het is een week of wat voorafgaand aan Koningsdag 2023 als ik mij met frisse tegenzin gereed probeer te maken voor een rondje op de fiets.

Lees meer
Affligem Gehaktballen Tour 2022

Over fietsen, gehaktballen, bier en mooi weer….

Lees meer
Classico Boretti, 14e editie 2022

En toen was het eindelijk zover, de Classico Boretti 14e editie 2022 stond 14 Mei op het programma!

Lees meer
Sponsor Tour!..... En gelijk wat extra aandacht voor onze gewaardeerde sponsors.

Bij de eerste mogelijkheid de nieuwe SBU tenues te bestellen hebben we, als dank naar onze sponsors om voor drie jaar met SBU in zee te gaan, direct extra sets tenues besteld. 1 april 2022 (géén grap) hebben Luit, Korsten en Fred een vrije dag opgenomen om deze persoonlijk bij hen af te leveren.

Lees meer
Lustrum viering 5 jaar SBU!


Het is zondag 19 september 2021 en het kan niet anders dan dat dit een mooie dag gaat worden, want we vieren vandaag het 5-jarig bestaan van onze mooie club!

Lees meer
Fred Kloppers Classic 4.0

Op de 1e zondag van juli 2021 was het eindelijk weer zover. Het kón gelukkig weer nadat vorig jaar de toerrit was afgelast. De door anderen zo genoemde Fred Kloppers Classic. Editie nummer 4 deze keer.

Lees meer
Affligem Gehaktballen Tour 2021

Eindelijk, we mogen weer als club de weg op!

Lees meer
Zierikzee - 150km

Over lekke banden, kabouterbier en meer moois…

Lees meer

Sponsoren

Site by Alsjeblaft!