01 april 2022

Sponsor Tour!….. En gelijk wat extra aandacht voor onze gewaardeerde sponsors.

Bij de eerste mogelijkheid de nieuwe SBU tenues te bestellen hebben we, als dank naar onze sponsors om voor drie jaar met SBU in zee te gaan, direct extra sets tenues besteld. 1 april 2022 (géén grap) hebben Luit, Korsten en Fred een vrije dag opgenomen om deze persoonlijk bij hen af te leveren.

Gezien onze sponsors niet alleen clubleden zijn maar bijvoorbeeld óók contacten van het vorige bestuur of volledig nieuw als contact, was dit dé kans om life kennis te maken en een gezicht te kunnen krijgen naast het e-mail verkeer en telefonisch contact wat voorafgaand aan de sponsorovereenkomst heeft plaatsgevonden. Met een toffe dag in het vooruitzicht stapten Korsten en Fred bij Luit in de auto voor een “Sponsor Tour”.
De eerste stop was bij Best Flex.

Dit is een uitzendbureau voor flexibele (thuis)zorg, gevestigd in een prachtige kantoorboederij in Heenvliet. Bij Best Flex, bepaal je zelf waar en wanneer je werkt! Met een groot netwerk in de (thuis)zorg en locaties in de regio Rotterdam, maar ook op Goeree-Overflakkee en in de richting van Dordrecht kun je, eventueel afwisselend, werken in de thuiszorg, in de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, dagbesteding, ziekenhuis of specialistische zorg. Heb jij een hart voor de zorg en vind je het wel fijn als je zelf kunt bepalen wanneer je werkt dan moet je bij Best Flex zijn!

Hier werden we door drie dames én een vrolijke kleine viervoeter goed en gastvrij ontvangen! Één van de dames gaf aan zelf actief te zijn met hardlopen en ook op de fiets. Wellicht zien we haar nog eens terug op de Woensdag of Zondag want uiteraard hebben we haar uitgenodigd een keer aan te sluiten om te kijken of ze het leuk zou vinden om in een groep te fietsen. De opstap C-groep leent zich daar immers prima voor. Na een kopje met zorg gezette koffie besloten we de dames niet langer van hun werk te houden en door te rijden naar Zuidland voor de volgende afspraak.

Deko Bikesport We waren wat aan de vroege kant maar Leo was al hard aan het werk in zijn werkplaats. Allereerst even naar al de mooie fietsen in zijn winkel kijken natuurlijk! Voor alle (sport)fietsen kun je hier terecht! Van beachracers, mountainbikes, gravelbikes, tijdritfietsen tot knappe koersfietsen. Alles is hier te vinden van carbon tot titanium. Leo staat bekend als een vakman en dat straalt zijn winkel ook uit. Met weer een kopje koffie babbelden we over de komende seizoensplannen, TourdeDeko en de Deko Bikesport dinsdagavond competitie wedstrijden en trainingen etc. etc. en toen kwam Leo zijn vrouw Edith ook binnenlopen en konden wij óók met haar nader kennismaken. Die wilde wel even in haar nieuwe tenue poseren voor de foto. Het resultaat mag er zijn!

Deko Bikesport is dé race- en atb-specialist voor Voorne-Putten en omstreken. Het materiaal moet vertrouwen geven en klasse uitstralen. Door jarenlange ervaring behandelen Leo en Edith fietsen als hun kinderen met de juiste liefdevolle, vakkundige zorg. Voor het juiste advies, een uitgebalanceerd assortiment en uitstekende service ga je naar Deko! Nu kunnen Edith en Leo in stijl met SBU meefietsen en hoeft Leo niet meer alleen voorop te gaan rijden omdat ie een ander pakje aan heeft (grapje Leo!).

Na alle gezelligheid en gepraat over fietsen en wat daarbij komt kijken, werd het nu toch echt tijd om door te rijden naar Miquel. Dáár zouden we immers om 11:00u zijn. Miquel heeft een lasbedrijf gespecialiseerd in het repareren van containers; ook gevestigd in Zuidland:DCS

Ook worden er containers verbouwd naar specifieke klantwensen. Denk hierbij aan mobiele bars (lijkt ons wel wat voor tijdens een tourtochtstop), theehuizen en toiletruimtes. Aangekomen bij zijn kantoor werden we weer goed en gastvrij ontvangen door Miquel en zijn vrouw. Miquel is als enthousiaste fietsmaat zeker géén onbekende en ook dáár was het gelijk supergezellig! Miguel is altijd een drukke baas maar nu werd er uitgebreid de tijd genomen om ons te woord te staan. De stroopwafels maakten het bezoek helemaal af! Miguel wil via de sponsorring wat terug doen voor de vereniging vanuit maatschappelijke betrokkenheid. Een mooi gebaar natuurlijk waar SBU erg dankbaar voor is.

Even terug gereden naar het “centrum” van Zuidland voor een eenvoudige lunch bij “S’lands bakkie” om daarna door te rijden naar Hekelingen. Hier werden wij ook weer prima ontvangen door de vrouw van Kees; Joke Schipper van Schipper de Bruijn advocatenkantoor en wéér een vrolijke viervoeter. Joke heeft als onafhankelijke Juriste SBU destijds geholpen met het tellen van de stemmen voor het nieuwe bestuur, gepresenteerd op de lustrum jubileum dag 19 september 2021. Ze kwam nét, met haar supervette witte Mustang, terug van een zitting. En Kees maar fietsen!

Advocatenkantoor Schipper-de Bruijn is actief op de volgende rechtsgebieden: Personen- en Familierecht (waaronder ook Jeugdrecht), Jeugdstrafrecht, Strafrecht en Psychiatrisch Patiëntenrecht.
Personen- en Familierecht (waaronder ook Jeugdrecht) is een breed begrip, te denken valt onder andere aan echtscheiding, ontbinding geregistreerd partnerschap, verbreking samenwoning, alimentatie, omgang, gezag, erkenning, ondertoezichtstelling, uithuisplaatsing, etc. Binnen het kantoor bestaat eveneens de mogelijkheid tot mediation. Dus als je thuis te veel problemen hebt of krijgt omdat je altijd maar op die fiets zit, dan weet je waar je moet aankloppen.

Daarna doorgereden naar Montaza personeelsdiensten
Montaza, in 2011 opgericht en gevestigd in Spijkenisse, houdt zich met name bezig met het vinden en plaatsen van technisch personeel bij de chemische, metaal en offshore industrie zoals lassers, slijpers, ijzerwerkers en fitters.

Helaas kon Sandra niet aanwezig zijn en hebben wij het pak achtergelaten bij de interieur verzorgster. Sandra is met haar bedrijf een trouwe SBU sponsor en staat de komende tijd weer prominent én subtiel op de SBU kleding. Zodra het tenue is ingelijst en een mooi plekje op haar kantoor heeft gekregen krijgen wij als bestuur een seintje en gaan we alsnog kennismaken en een paar foto’s schieten.

Hierna besloten we door te rijden naar Michel van den Heuvel. Michel is directeur van kit en afvoeg bedrijf Everseal gevestigd in Rotterdam. Ook Michel nam alle tijd om ons uit te leggen wat zijn bedrijf allemaal doet op het gebied van afdichting en brandvertraging. Vol enthousiasme wist hij ons uit te leggen wat zijn veelzijdige functie binnen het bedrijf is en “afsluitend” kregen we nog een mooie rondleiding door de werkplaats, het magazijn en de kantoren!

Bij Everseal zijn het kunstenaars in kit. Van zwembaden tot industrievloeren en van renovatieprojecten tot nieuwbouw. Al meer dan 30 jaar professionals in voegafdichtingen en brandbescherming. Zijn medewerkers waren net de vrijdagmiddagborrel begonnen en hadden zowaar een eigen frituur aan voor de hapjes bij een lekker biertje. Goed bezig Michel! Je bent onze SBU “Billy The Kit”. Wij moesten verder.

Door naar Hoogvliet naar Marcel, eigenaar van Kippie Hoogvliet

Ze verkopen bij Kippie heerlijke vers gegrilde (kip)producten. Vooral de grote gegrilde kippenpoten zijn erg populair. Wellicht verschijnen er bij de komende SBU feesten een paar van die befaamde Kippie pannen. Trek gekregen en benieuwd naar het gehele assortiment? Bekijk de menukaart van Kippie – Hoogvliet en ga eens naar de winkel in winkelcentrum Hoogvliet. Niet te missen! De goedlachse Marcel zal je vriendelijk en behulpzaam te woord staan!

Dóór naar het bruin café in Hoogvliet. Hier hebben wij de laatste afspraak van de dag met Richard van Nu Techniek NU Techniek is sinds 2009 actief. De twee partners; Richard Woudenberg en Michel van Emmerik zijn samen goed voor meer dan 35 jaar ervaring in de beveiliging- en installatietechniek. NU Techniek is gespecialiseerd in het ontwerpen, de engineering, het projectmanagement, het installeren en het onderhouden in de volgende hoofdactiviteiten: elektrotechniek, laagspanning, data-installaties en beveiligingsinstallaties. Korte kanalen zorgen voor optimale communicatie tussen opdrachtgever en uitvoerende.

Onder het genot van een biertje kwamen we meer en meer te weten over wat Nu Techniek zoal doet. Een prima lokatie om nader met elkaar kennis te maken. De sfeer in het bruin café was super! De gemiddelde leeftijd in de uitspanning op het moment dat wij er waren lag ruim boven die van alle SBU leden bij elkaar! Er stond zelfs een rollator voor de deur geparkeerd! Misschien wat voor een nieuwe SBU doelgroep? De R-groep.

Hierna zijn we doorgewandeld naar “brasserie m’n moeder” en hebben we hier met een gezellig etentje een mooie dag afgesloten!
Het was zeker een succes en we willen alle sponsors van harte bedanken voor het nemen van de tijd voor ons!

Unit45 heeft bij monde van directeur Jan Nouwen aangegeven géén tenue te willen en dat we het geld in de club mochten steken.

Unit 45 is de onbetwiste marktleider op het gebied van 45ft containers en richt zich in Europa specifiek op de ontwikkeling, bouw, financiering en aflevering van de 45ft palletwide container, geheel volgens de wensen van de klant. Het 45ft container concept is de meest efficiënte oplossing voor de huidige logistieke problemen en valt geheel binnen de Europese wetgeving. Naast het 45ft assortiment biedt UNIT45 een uitgebreide keuze uit speciale containers met diverse afmetingen. Dank Jan! Unit 45 is een relatie van DCS (Miguel) en daarom staat Miguel óók op de foto met het shirt waarbij het Unit 45 logo goed zichtbaar is.

Ravebo Brielle heeft twee weken geleden kennis gegeven onze mooie vereniging weer financieel bij te willen staan. Gezien de nieuwe tenues al binnen zijn past Ravebo hier helaas niet meer bij. Dit vind Peter Biesheuvel, directeur Ravebo geen probleem. We mogen Ravebo dus weer bijschrijven als sponsor! Helemaal top natuurlijk!

Ravebo is gespecialiseerd in levering, onderhoud en kalibratie van technisch hoogwaardige instrumentatie & equipment. Vanaf 1982 is op basis van ontwikkeling, studie en ervaring een enorme kennis opgebouwd op het gebied van “flow” gerelateerde technische producten & systemen. Uiteraard wordt ook voorzien in bijbehorend onderhoud en eventueel benodigde kalibratie. Optimalisatie van bedrijfsprocessen of delen hiervan, in relatie tot de specialismen van Ravebo, kan compleet worden aangeboden. Engineering, levering, installatie en onderhoud kunnen in een dergelijk project worden voorzien. Korsten is hier werkzaam als voorman in de laswerkplaats waar rvs gaswassers en scrubbers worden gefabriceerd.

Suzuki . Wouter Spanjaart, PR verantwoordelijke bij BV Nimag, importeur van Suzuki auto’s, motoren en buitenboordmotoren, waar Fred werkzaam is, was in Sittard deze dag. Dat lag té ver uit de route en daarom gaat Fred de komende week het tenue persoonlijk overhandigen als Wouter net als hij in Vianen is waar BV Nimag kantoor houdt.

Suzuki producten worden gekenmerkt door slimme, doordachte innovaties die gebruikt worden. De Consumentenbond roept regelmatig diverse modellen uit tot ‘meest betrouwbaar product in zijn klasse’. Er bestaat een dicht Suzuki netwerk aan dealers, dus er zit altijd een Suzuki-dealer bij jou in de buurt voor een duurzame, kwalitatieve mobiliteitsoplossing, betaalbaar in aanschaf en gebruik. Eens een Suzuki, altijd een Suzuki!

De oplettende lezer mist hier nog één sponsornaam. Inderdaad Alsjeblaft
(Ooo is daar die teckel op de kraag van?) hier kun je terecht voor het laten bouwen van een website.

Bij Alsjeblaft houden ze het liever ‘keep it simple, stupid’. Bij het bouwen van een site richt men zich op snelheid, toegankelijkheid, strak ontwerp, effectieve typografie en zorgt men ervoor dat de site op elk apparaat onder de zon werkt! Men snapt hoe producten, diensten, rapporten en ideeën kunnen communiceren met bezoekers. Bij Alsjeblaft helpen ze een verhaal te vertellen en de inhoud toegankelijk te maken.

Danny Schippers oftewel “Schip” (mede eigenaar van Alsjeblaft) is sinds het ontstaan van SBU sponsor! Hij heeft de website in beheer die we binnenkort weer een flinke update gaan geven en hij is de ontwerper van de SBU kleding! Als er op grafisch gebied hulp nodig is staat Danny altijd tot onze beschikking, de shirtjes voor spinnen voor Sophia komen bijvoorbeeld ook van zijn creatieve hand. Als dank hiervoor heeft hij op kosten van de vereniging een elite wielerkleding setje mogen bestellen. Tijd om het eens aan te trekken Danny en kom weer eens meefietsen…gezellig!

Het bestuur: Fred, Arnaud “Luit” en Korsten.

Sponsoren

Site by Alsjeblaft!